Nórán innen, Nórán túl...

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Az idei első zenei próba (jeeee:-))

2015. szeptember 29. - Andris Himmler

Ahogy már írtam, nagyon vártam az első zenei próbát. Tegnapelőtt be is teljesült a vágyam mivel, akkor volt az első zenei próba idén. Jó volt újra találkozni a többiekkel, sajnos nem mindenkivel, mivel páran nem folytatják tovább. Egyenlőre, így 16-an vagyunk. A próba nagyon kellemesen telt. Ne izguljatok, most megpróbálok nem kitalálni új szavakat. :-) Szerintem nem sokat felejtettünk nyáron. Áténekeltük az összes dalt, néhányat többször is, hogy tuti biztos  jól menjen az előadáson. Zsóka a próbát egy díj bemutatásával kezdte. A Faust négy díjat nyert el a színikritikusoktól, többek közt Dargay Marcell, a legjobb színházi zene díját. Ennek nagyon örülök és gratulálok hozzá Marcinak, Zsókának, az asszonykórusnak és a fiúkórusnak is. :-)  Monori Lili kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, a kritikusok Ágh Márton díszletét tartották a legjobbnak és különdíjat nyert Márton László, a Faust 1-2 újrafordításáért. A próba végén egy figyelem játékot is játszottunk. Jövő vasárnap megesszük a zenei díjat, ami nem fémből, hanem csokiból van. Ja és nem is fából. Most elképzeltem, hogy milyen lenne, ha megennénk a fából készült díjat. :-) Lehet, hogy jön még pár gyerek a kórusba, mert Zsóka azt mondta, hogy az énekléssel így sincs baj, csak ha megbetegszik mondjuk négy ember, akkor már nem annyira jó. Hozzáteszem, hogy tavaly volt, olyan előadás, amikor a 21-ből 13-an voltunk. Annyit tudok, hogy Erika mellett, idén nem Klári lesz a másik "felügyelőnk".  

Van még pár szabad hely október-november-decemberre. Ne izguljatok, nem lesz vége decemberben a Faustnak, csak még nem tették publikussá az előadások időpontjait a további hónapokra. Itt tudtok jegyet venni a Faustra, és egyéb előadásokra. A blogom Facebook oldala itt érhető el. Remélem, hogy akik tavaly nem akarták, vagy nem volt idejük megnézni a darabot, azok idén megnézik!

image011d.jpg

Dargay Marcell, a zeneszerző

Várlak titeket október 12-én, 19:00-órakor, de addig még fogok írni a blogra.

Addig is üdv,

 

Andris

A bejegyzés trackback címe:

https://enaszinpadon.blog.hu/api/trackback/id/tr377865340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Himmler Andris blogja

Himmler Anddris blogja

Click this link to test an event handler.