Nórán innen, Nórán túl...

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Elkezdődött!

2017. október 06. - Andris Himmler

 

Sziasztok!

Elkezdődött az idei színházi évad - már számos előadásom volt. Rengeteg érdekesség történt ezalatt az egy hónap alatt...

interjú

Még nyáron tettem ki az interjúmat, amit Keresztes Tamással készítettem. ITT tudjátok meghallgatni. Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy Tomi ilyen őszintén válaszolt a kérdéseimre - nagyon megfogtak a gondolatai...  Több interjút is készítettem az évek folyamán. Kulka Jánossal, Máté Gáborral, Tasnádi Bencével és Dargay Marcellel. ITT hallgathatjátok meg a beszélgetéseket. Az elsőt 2015-ben készítettem -  azóta próbálok fejlődni, s minél minőségibb tartalmat létrehozni. Viszont ami nem változott az évek folyamán, az az interjú formátuma. Véleményem szerint sokkal jobban vissza tudom adni a beszélgetés hangulatát, ha hangfelvételként teszem közzé, és nem leírva.

felújító próba

A Nórának egy felújító próbája volt. Tartottunk előtte egy zenei próbát, mivel a mutálás miatt át kellett transzponálni a dalokat egy másik hangnembe, amiben kényelmesen tudok énekelni.. Ez után lejátszottuk egyben a darabot, kis megállásokkal. A Peer Gynt-nek egy felújító próbáján sem vettünk részt, de szerencsére így is jól sikerült az első előadás. 

díjak

A Színikritikus Díjátadó Gálán a Nóra megkapta a legjobb rendezés, a legjobb jelmez és a legjobb női főszereplő díjakat. A Peer Gynt-t, pedig az év legjobb független színházi előadása lett. A Katona készített is a díjátadóról egy videót, amit ITT nézhettek meg.

 dijatado.JPG

Nézzétek meg a blogom Facebook oldalát is! 

Nóra JEGYEK. Nóra OLDALA. Peer Gynt OLDALA. 

Andris :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaszinpadon.blog.hu/api/trackback/id/tr4612931285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Himmler Andris blogja

Himmler Anddris blogja

Click this link to test an event handler.