Nórán innen, Nórán túl...

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Szilveszter előtt...

2016. január 03. - Andris Himmler

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! December 30-án palacsinta bulit csaptunk, mivel nagyon közeledett a szilveszter. :) Voltak italok, persze palacsinta, popcorn, pogácsa... A múltkori írásom óta, az idő is hidegebb lett. Amikor színpadra kell mennünk, csendben átrohanunk a folyóson, így nem fázunk meg. Ennek nagyon örülök! A Népszabadság közölt egy cikket, arról, hogy a Google minden évben közzéteszi, mire kerestek rá a legtöbben az interneten, köztük Magyarországon is. A kulturális kereséseket kétféle kép mutatja be, a "legtöbb keresés listán" a keresettség szerinti abszolút állapítja meg,a "legfelkapottabb" listán pedig az előző évihez képest elért legnagyobb növekedés alapján kialakult sorrendet mutatja be. Itt a Faust az előkelő, 2. helyen végzett. Na,de térjünk vissza a Fausthoz! Telt ház volt mindkét előadásra, ám a végére sajnos akadtak üres helyek. :( Tóth Anita nagyon kedves, mivel már többször is vett nekünk ajándékot. Így tett most is. Kaparós sorsjegyet kaptunk tőle. Ilyenkor gondolok bele, hogy ő egy híres színésznő, sok dolga lehet, és mégis eszébe jutunk. A 29-i Faust 1-ben van egy olyan jelenetünk, ahol a nézőtér első sorában énekelünk. Ezt sokszor hajlamosak vagyunk elsietni, viszont a mostaninál sikerült a normál tempóban elénekelni a dalt. Kevesen voltunk, és a könyveket előbb pakoltuk le, mint ahogy szoktuk. ;)

Ígértem, hogy írok a meglepetésről. A Magamnál Jobban Kórus( a Faust női kara) egy koncertet adott csak a mi részünkre a Sufniban. Az előadás közben minden gyerek ajándékot is kapott. Nagyon szellemesen volt dekorálva a helyiség, képzeljétek, egy létrát díszítettek fel karácsonyfának, és egy hanukia is helyet kapott. A koncerten különböző nyelveken énekeltek, különböző kultúrák ünnepi dalait.

A Katonának nem rég lett Instagramja, erre érdemes ránézni. Különböző érdekes képeket posztolnak,többek közt a Faust előadások alatt is készültek fotók a szereplőkről.

Most nézzétek meg a képeket:

faust1.jpg

 

 

 

Januárban sok előadás lesz, remélem, hogy valamelyiken találkozunk. Jegyeket itt lehet vásárolni. A Blogom Facebook oldala itt érhető el. Az előadás honlapját itt találjátok.

Addig is Üdv,

Andris:)

A bejegyzés trackback címe:

https://enaszinpadon.blog.hu/api/trackback/id/tr668227972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Himmler Andris blogja

Himmler Anddris blogja

Click this link to test an event handler.