Nórán innen, Nórán túl...

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Hogy kerülök színpadra? Himmler Andris blogja

Zenei próbák a színpadon

2016. november 12. - Andris Himmler

Sziasztok!

Az elmúlt három napban ismét több zenei próbát tartottunk. Nagyon örültem neki, hogy mind a két napon a nagyszínpadon próbálhattunk. Most egy picit a zenéről szeretnék beszélni - ezt ígértem is a Facebookon. A számok többsége úgy van felépítve, hogy teljesen váratlan helyeken felbukkannak nem várt zenei elemek. Véleményem szerint a nézőknek ez mindenképpen izgalmas lesz - sokszor fognak meglepődni egy - egy dallam hallatán. Amúgy a darab zeneszerzője Matisz Flóra. ITT olvasható vele egy tavalyi interjú. :) Annak is nagyon örülök, hogy Flórával és Álmossal (dobok) jól tudunk együtt dolgozni, ötletelni. Oké- oké, a próba végén a PPAP (pen pineapple apple pen)-t muszáj volt megmutatni Flórának - hiszen Ő NEM ISMERTE! :))) ...Talán eddig jobb volt neki... :) Éppen ma jutott eszembe, hogy "DEHÁÁÁT MÁR HAMAROSAN DECEMBER VAN!!" Ami azt jelenti, hogy nem olyan sokára már a bemutató lesz. DEC 21.

Érdekesség még, hogy fejhallgatóval fogunk játszani, és abban egy úgynevezett "Takk" fog menni. Tehát a ritmus. 

Remélem eljössz az egyik előadásra! Jegyett ITT lehet kapni. A blogom Facebook oldala ITT érhető el. Csekkold le az előadás honlapját is, EZEN a linken.

szinpad.jpg

Hamarosan újra írok!

Andris :)

A bejegyzés trackback címe:

https://enaszinpadon.blog.hu/api/trackback/id/tr911951549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Himmler Andris blogja

Himmler Anddris blogja

Click this link to test an event handler.